Cum imi conving parinti sa-mi cumpere un smartphone?

Nu ai nevoie de accesorii iPhone daca nu ai iPhone, la fel cum nu ai nevoie de accesorii Samsung, daca nu ai Samsung. Pentru fiecare telefon in parte ai nevoie de accesoriile potrivite.

Toti ne dorim telefoane inteligente si accesorii pe masura. Daca ai norocul si esti deja posesor de iPhone, tot ce ai nevoie sunt diverse accesorii iPhone pe care le poti cumpara de pe MagazinGsm.ro.

Multi dintre tineri isi doresc foarte mult un smartphone, insa nu si-l pot cumpara din cauza faptului ca nu au bani suficienti. Daca si tu esti unul dintre adolescentii care depind financiar de parinti, sfaturile de mai jos iti pot fi de folos ca sa-i convingi pe ai tai sa-ti cumpere un telefon.

Ia note bune la scoala

Nu iti vei convinge parintii sa-ti cumpere un smartphone din moment ce notele tale de la scoala sunt foarte mici. Fa-i pe parintii tai sa fie mandri de tine, ia note bune, iar sansele tale de a avea un smartphone o sa creasca.

Poarta-te frumos cu ei

Multi dintre adolescenti se poarta foarte urat cu parintii lor. Parintii isi doresc sa aiba copii care sa-i respecte. Daca vei fi un copil cu bun simt, un adolescent care se poarta frumos cu parintii, lucrurile vin de la sine.

Strange si tu o parte din bani

Daca ai cum strange economii, le poti folosi pentru cumpararea unui smartphone. Parintii tai vor aprecia daca vor vedea ca si tu te straduiesti sa strangi bani pentru achizitionarea unui telefon. Chiar daca partea de bani pe care o pui tu nu e foarte mare, conteaza foarte mult faptul ca te straduiesti.

Accepta un refuz

E posibil ca parintii tai sa nu accepte sa-ti ia un telefon…inca. E posibil ca ei in momentul in care primesc rugamintea ta sa aiba datorii, sa nu aiba suficienti bani, etc. Nu te enerva si nu te purta urat daca ai tai vor refuza. Poarta-te frumos, accepta refuzul si spune-le ca-i intelegi si ca vei mai avea rabdare.

Asteapta momentul potrivit

Nu veni la ai tai cu o astfel de cerere daca ai tai trec printr-o situatie dificila, daca afli ca nu se simt prea bine, daca sunt ingrijorati din anumite motive etc. Le poti cere sa-ti faca un astfel de cadou cand urmeaza a fi ziua ta de nastere, Craciunul, Pastele sau alte evenimente importante.

Nu cere telefoane extrem de scumpe

Nu le poti cere parintilor tai sa-ti cumpere un smartphone la 3000 lei din moment ce ei castiga lunar impreuna doar 2000 de lei. Orienteaza-te spre un telefon mai ieftin, spre un telefon la un pret mai accesibil si astfel sansele de a reusi sa-i convingi vor fi mai mari.

Invata-te sa te porti frumos cu ai tai si sa fii un copil exemplu, deoarece fiecarui parinte ii place sa se mandreasca cu al sau copil. Daca parintii tai nu-ti cumpara un astfel de telefon, nu trebuie sa te superi pe ei, deoarece de multe ori chiar nu au banii necesari. Iubeste-ti parintii chiar daca isi permit sa-ti ia un telefon inteligent, chiar daca nu-si permit acest lucru. Nu uita, dragostea lor la fel de mare e.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Concept of Magazin-Virtual.net