Cum sa-mi construiesc un pat?

Multi dintre barbati adora sa construiasca. Multora le place sa vada ca mobila din casa iese din propriile maine. Pentru a-si indeplini astfel de dorinte, pe langa materialele de constructie necesare, barbatii mai au nevoie bineinteles si de scule electrice, scule de mana si alte accesorii atat de folositoare in constructii.

Daca iti place sa construiesti, insa nu ai cele necesare, intra pe Epinvest.ro si cumpara scule electrice. Pe acest site mai poti gasi si alte tipuri de scule, unelte, utilaje, accesorii, echipamente de protectie si multe altele.

Sunt momente in viata cand membrii familiei se inmultesc. Pentru ca ideal este ca fiecare sa aiba locul sau in care va dormi este foarte posibil sa ai nevoie de inca un pat. Nu trebuie sa construiesti un pat doar pentru ca familia ta e mai mare cu un suflet. Poti construi un pat pentru ca pur si simplu vrei sa dai locuintei tale un nou aer. Vrei sa o mobilezi cu lucruri construite de tine, ca doar esti un adevarat barbat.

Daca vrei sa incepi constructia unui pat, mai intai ai nevoie de o schita. Schita trebuie desenata in asa fel incat sa iti dai seama de dimensiunile patului si sa observi cu usurinta cum va trebui acesta construit. Dupa ce ai terminat de desenat schita, ai nevoie de o lista cu materiale si scule.

O sa ai nevoie cu siguranta de PAL, pentru a construi scheletul patului, de placaj pe care sa pui salteaua, si de PFL, in cazul in care vrei ca patul tau sa aiba si sertare. In ceea ce priveste accesoriile, ai nevoie de holsuruburi de diferite marimi, eurosuruburi si dopuri pentru ele, manere si sine pentru sertare, daca vrei sertare, sau coltare metalice. Daca vorbim de scule, iti trebuie: masina de gaurit si de infiletat, burghiuri, cutter, smirgel si un fier de calcat.

Dupa ce faci rost de materiale, accesorii si scule, poti incepe activitatea propriu-zisa. Iti recomandam sa incepi cu rotunjirea colturilor de la pat. Aceasta rotunjire se face atat pentru design, cat si pentru a preveni anumite accidente nedorite. Dupa rotunjirea colturilor, se poate trece la lipirea cantului pe marginile patului care se afla la vedere. Acest lucru se poate face cu ajutorul unui fier de calcat.

Urmatoarea etapa o reprezinta montarea placilor de PAL. Acestea trebuie imbinate si fixate cu ajutorul eurosuruburilor potrivite, dupa care se monteaza suportul pentru placajul pe care va fi pusa salteaua.

Dupa ce a fost montat si placajul, se trece la montarea sertarelor, in cazul in care ai optat pentru ele. De regula, sertarele sunt prinse cu holsuruburi, dar pot fi prinse si cu ajutorul cuielor. Se monteaza apoi sinele pentru sertare, manerele, dupa care se aseaza sertarele pe sine.Ce mai ai de facut? Asezi placajul pentru saltea, asezi salteaua si te bucuri apoi de confortul unui pat construit de tine.

Nu este greu, insa ai nevoie de indemanare, rabdare si mai ales de materialele si sculele potrivite. Poti face totul foarte simplu, daca iti doresti cu adevarat.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Concept of Magazin-Virtual.net