Dependenta de rezultate live

Dupa cum se poate observa traim intr-o lume a viciilor, de la fumat, pescuit la mouse si pariuri. Aici intra si multe alte categorii si particele, ca rezultate live, anumite competitii / campionate, cert e ca omul e un animal ce are nevoie de hobbyuri, si din pacate multi trec anumite limite, poate ale bunului simt sau pur si simplu nu constientizeaza ce se intampla, si de cele mai multe ori rezultatele nu sunt dintre cele mai bune.

Aparitia a din ce in ce mai multe siteuri de pariuri, sau de rezultate live ( inclusiv deja cunoscutul www.e-pariuri.ro ) face mult mai usoara instalarea dependentei la multi pariori. Acest lucru este dublat si de hiper-tehnologizarea din jurul nostru, oricine are un telefon de tipul smartphone poate accesa orice informatie, site, de pariuri sau nu, importanta e concluzia care arata ca dependenta este un fapt real al vremurilor noastre, si ca ea trebuie stopata inca de la radacini.

Daca e sa dam o tura prin orice oras (de la cele mari pana la micile orasele din provincie) si cu atat mai mult in mediul rural, vom intalni in orice bar, discoteca, club, cafenea etc. cate un slot-machine, asa numitele pacanele; acesta este primul pas catre dependenta.

Fenomenul poate fi relationat cu cel al rezultatelor live prin usurinta cu care iei contact cu fenomenul in sine, cu raspandirea mare (multe siteuri ofera rezultate live in stransa legatura cu pariurile), dar si prin tentatie.

Aici cred ca este adevarata cauza a dependentei, tentatia, atractia – in principal de castig mare, traim intr-o tara saraca unde toata lumea viseaza la imbogatire peste noapte (si apeleaza la tot felul de jocuri , de la pariuri sportive la deja celebrul loto 6/49), ; apoi mai e si plictiseala combinata cu rata mare de somaj, multi dintre cei ce nu au de munca, fie ca isi cauta sau nu, se duc ,,mai pe seara’’ in tot felul de agentii de pariere si isi pun ultimii bani pe tot felul de pariuri, mai mult sau mai putin realizabile.

Si evident oricine apeleaza la pariuri va apela si la rezultate live, fie ca ai tu un dispozitiv de pe care poti accesa un astfel de site, fie suni pe cineva care se afla in fata unui calculator, tot folosire de rezultate live se cheama (ba chiar in multe agentii de pariuri se afla monitoare cu rezultatele live ale principalelor meciuri / evenimente – strategie ce poate tine pariorul acolo, facandu-l sa parieze in continuare, fie isi schimba pariul initial, fie se decide sa parieze, daca avea ceva dubii la inceput).

Dependenta e un fenomen real, si mult prea mult intalnit in randul tinerilor romani, si nu numai, si de aceea e nevoie de strategii prin care sa stopam acest lucru sau macar sa se arate cat de periculos este, evident casele de pariuri si rezultate live nu au nicio vina, aici tine doar de parior, insa ele trebuie sa inteleaga ca un parior dependent nu este un parior sanatos, si de accea pot aparea tot felul de repercusiuni impotriva casei / agentiei de pariuri.

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Concept of Magazin-Virtual.net