Greseli ce trebuie evitate atunci cand construim o casa noua

Constructii case Cluj reprezinta sintagma-cheie atunci cand aducem in discutie domeniul constructiilor. Constructii case Cluj, prin intermediul Dkrconstruct.ro reinventeaza conceptul de perfectiune in ceea ce priveste constructiile de locuinte, sediurile de birouri, constructiile civile, industriale, reabilitari, renovari si reparatii.

Vom vorbi in randurile ce urmeaza despre principalele greseli ce trebuie evitatea atunci cand ne hotaram sa ne construim propria casa de la zero.

Ai de gand sa-ti construiesti casa viselor tale si te-ai gandit la toate sau cel putin asa crezi. Stii exact ce ai nevoie si vrei sa ai in casa noua doar a ta, insa te-ai gandit la ceea ce nu vrei sau ce nu ai nevoie? Chiar te-ai gandit la toate? Te-ai gandit foarte mult la ceea ce e potrivit pentru tine, insa ti-ai facut timp sa te gandesti la ceea ce nu este?

Planificarea modesta si bugetele prea mici pot duce la greseli suparatoare sau chiar dezastruoase. Atunci cand aveti in plan constructia unei locuinte trebuie sa o priviti pe aceasta din unghiuri diferite.

Trebuie sa luati in considerare stilurile de viata actuale si viitoare. Trebuie, de asemenea, sa tineti cont de planificarea familiala: va creste numarul membrilor familiei? Sau copiii vor parasi cuibul? Veti da petreceri foarte des si veti gazdui prieteni peste noapte? Faceti-va timp si cercetati tot ceea ce va intereseaza atat online cat si in persoana. Asigurati-va ca aveti timp sa va intalniti cu experti in domeniu.

Alegerile necorespunzatoare in ceea ce priveste designul pot face locuinta nu numai inconfortabila, ba chiar de-a dreptul nesanatoasa. Arhitectii, inginerii si constructorii sunt toti antrenati sa va ajute sa luati decizii eficiente. Acestia va vor ajuta si va vor spune unde puteti economisi bani si unde merita sa investiti.

Sa vedem efectiv care sunt cateva dintre greselile pe care trebuie sa le evitati.

Acordati o atentie sporita sistemelor de incalzire, ventilatie si aer conditionat. O planificare necorespunzatoare in acest caz poate duce la probleme destul de serioase in privinta umiditatii si cresterii mucegaiului. Cel putin acesta din urma poate duce la probleme si mai mari in ceea ce priveste sanatatea intregii familii.

Mai mult, o atentie sporita trebuie acordata marimii unitatilor de incalzire si racire. Modelele care sunt prea mici vor fi neperformante si nu vor raci sau incalzi casa eficient. Veti ajunge sa regretati atunci cand casa va fi foarte rece in timpul iernii si nu indeajuns de rece in timpul sezonului cald. Pe de cealalta parte, cele care sunt prea mari vor utiliza prea multa energie.

Planificarea spatiala necorespunzatoare. Daca nu aveti planuri sa construiti o casa foarte mare, planificarea spatiului si designul sunt cruciale. Spatiul de stocare larg este necesar, insa trebuie acordata atentie in privinta locului unde doriti sa plasati acest spatiu de stocare.

Are dormitorul intr-adevar nevoie de un dulap supradimensionat atunci cand spatiul ocupat de acesta ar putea fi folosit altfel pentru dormitor sau poate pentru baie? Trebuie sa fiti atenti unde va plasati dulapurile.

Ar trebui sa aveti cate unul in fiecare dormitor si unul pe holul principal. Plasarea dulapurilor trebuie gandita tinand cont de locul in care traiti si anotimpurile pe care le intampinati.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Concept of Magazin-Virtual.net