Poate aduce optimizarea SEO profit?

Stiati ca in anul 2013 aproximativ 10 milioane de persoane au folosit frecvent internetul? Studiul a fost efectuat in Romania si, comparativ cu 2012, anul trecut a avut loc o crestere cu 1 milion de useri.

Ce ii determina pe useri sa faca “click”? Optimizarea SEO.

Pentru cunoscatori, dar si pentru persoanele mai putin familiarizate cu domeniul informatic, optimizarea SEO (Search Engine Optimization) poate fi tradusa prin atragerea unui numar cat mai mare de vizitatori pe site astfel incat acesta sa fie listat in primele pozitii in lista de cautare.

Prin urmare, daca detii o afacere sau planuiesti ca in viitor sa nu mai depinzi de sef si sa pornesti un business, trebuie sa acorzi o importanta majora modului in care iti promovezi afacerea. Daca esti vizibil, atunci potentialii clienti vor stii sa apeleze la serviciile tale, iar internetul s-a dovedit a fi cel mai ieftin, dar si cel mai eficient mijloc de publicitate.

Comparativ cu sistemul pay per click sau cu traditionalele bannere, un program SEO adaptat site-ului costa semnificativ mai putin, dar genereaza mai multe vanzari decat alte modalitati de advertising.

Din randul romanilor conectati la internet 27% dintre acestia aleg sa cumpere online. Atrage cat mai multi clienti pentru firma ta si fa o alegere inteleapta! Serviciile SEO practic faciliteaza interactiunea clientilor cu produsele si serviciile de care acestia au nevoie.

Un alt beneficiu il reprezinta cresterea notorietatii afacerii. Astfel, situandu-te printre primele pozitii in lista de cautare dupa cuvintele cheie, vizitatorii site-ului sau potentialii clienti, vor ajunge in timp sa asocieze numele afacerii tale (a brand-ului) cu acele cuvinte cu ajutorul carora au cautat informatii pe internet.

S-a constatat faptul ca vizitatorii au mai multa incredere in brand-urile listate pe prima pagina in cautarile Google. Un lucru este sigur, din motive care tin de confort sau de siguranta, persoanele care cauta sa apeleze la diverse firme pentru serviciile pe care le ofera le vor alege pe cele mai populare, pe primele afisate de motorul de cautare.

Externalizarea serviciilor de publicitate atrage costuri reduse, dar si mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii si perfectionarea produselor si serviciilor furnizate. Puteti alege sa colaborati cu o firma specializata in optimizarea site-urilor si promovare online.

www.danbradu.com ofera servicii SEO complete, servicii pozitionare in Google, dar si webdesign, a caror pachete si oferte le puteti gasi pe site-ul mentionat.

Desigur, daca optati pentru a va ocupa personal de acesta latura a afacerii dvs. sau pur si simplu va atrage domeniul si doriti sa il aprofundati, aceeasi firma va sta la dispozitie cu resurse materiale (carti si pachete SEO) si consultanta, curs care poate incepe chiar de la zero.

Optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare este esentiala pentru a obtine succesul unei afaceri. Daca rezultatele statisticilor nu v-au convins sa va mutati business-ul pe internet si sa apelati la serviciile SEO priviti la magazinele care isi trag obloanele si actionati din timp. Este momentul oportun sa va dezvoltati afacerea sau, de ce nu, sa porniti una noua.


Alte stiri actuale :

1. Cum functioneaza optimizarea seo?
2. Cum poti avea succes online?
3. Cele mai vizitate siteuri din lume
4. Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Concept of Magazin-Virtual.net